Náš rok 2022


Rok utekl jako voda a přišel čas si zase sepsat, jaký vlastně byl. Zažili jsme toho moc a cítím vděk za všechny příležitosti, za zdraví, které nás většinu roku provázelo a také, že jsme se s rodinou sešli ve stejném počtu, jako loni ♡

Každý rok si tajně přeju, abych měla v příštím roce alespoň takové štěstí na klienty, jako v tom uplynulém. A každý jeden rok se mi to přání splní. Kolik z Vás nás pustilo do svých životů a kolik se vrátilo! Moc si toho vážím a pokaždé Vás moc rádi vidíme. Je úžasné sledovat, jak život plyne, rodiny se rozrůstají a každý se ubírá svou životní cestou. A my Vám na ni shromažďujeme vzpomínky, které budou rodinnými klenoty, už navždycky připomínat, jaké to tehdy bylo! Za to Vám moc děkuju!

Taky si každý rok dávám předsevzetí, že fotím do 15.12. a ještě mi to ani jednou nevyšlo. Letos to bylo 21.12., co proběhla poslední 2 letošní focení a my už máme po sezóně, tak si dáme malou rekapitulaci.

Jaký byl náš rok? Byl úžasný a jedinečný. Radostný i smutný. Někteří z našich životů odešli, někteří se jen mihli a jiní přišli a zůstali. Zjistili jsme, že jen my si tvoříme svůj svět, jen na nás záleží, jakými lidmi se obklopíme. Komu věnujeme svůj čas, a že i ten pracovní může být v příjemné společnosti. Zažili jsme nezapomenutelné chvíle s našimi dětmi. Když vidím, jací jsou, jsem vděčná. 😍

Pracovně jsme se zase posunuli o kus dál. Svatební sezóna byla nabitá a konečně se konal rok, kdy se nefotilo jen v sezóně ale celoročně. Do každého focení jsme dali maximum svého umu a sil, abychom předali ten nejlepší možný výsledek. Myslím, že se povedlo. S některými jsme zase navázali přátelství a zůstaneme si. ❤ Zažili jsme svatby v nejužším rodinném kruhu i svatby o 100 lidech, navštívili jsme zámky, vily, stodoly, mlýny, restaurace, penziony i hotely, kostely, radnice, kulturní domy a sály. Nejvzdálenější svatbu jsme fotili a natáčeli 450 km od našeho domova. Nejbližší svatbu zase 2 minuty od baráku. 🙂 Letos bylo výrazně více zahraničních svateb a jsem za to moc ráda! Každý národ má trochu jiné tradice a zvyky a tím pro mě byla letošní sezóna hodně o poznávání.

Mezi hosty jsme se seznámili se spoustu skvělých a zajímavých lidí, se kterými jsme měli možnost si popovídat. Někteří si nás vyhlídli na svou svatbu, za což jsme moc vděční. Opět jsme se utvrdili v tom, že svatba je o lidech a když se to sejde, svatební den se stane výjimečným a nezapomenutelným. Mimo svatby jsme fotili také těhotné stávající i nastávající maminky, rodinky, miminka, páry, jednotlivce a máme za sebou také focení pro firmy. Letos jsme první rok učili a předávali zkušenosti. Připravili jsme našlapaný kurz, který z časových důvodů spustíme až v příštím roce. Proč? Chceme do toho dát maximum a protože práce jsme měli nad hlavu, rozhodli jsme, že všechno má svůj správný čas!

Pracovně byl 2022 velmi silný a úspěšný rok, ale nezaháleli jsme a nenechali jsme si ujet vlak, který nás nese kupředu. Přestože objem práce byl obrovský i my jsme se vzdělávali, zdokonalovali, pořídili jsme pár zásadních pomocníků. Vytvářeli jsme vlastní produkty, které pro Vás neustále vylepšujeme. Co je ale důležité, bez Vás by to nešlo. DĚKUJEME, že jste s námi!

Stejně tak došlo na plány na následující sezónu. Letos jsme si sáhli na pomyslné dno co se našich sil týká. Došlo na fyzické vyčerpání, v mém případě i vyhoření. Nakonec jsme hledali příčiny, analyzovali celý rok a našli jsme cestu, kterou se vydáme. Není pohodlná, široká a rovná, spíš bude úzká, klikatá a budem jako na houpačce. Každopádně jsme dost zásadně překopali nabídku služeb, rozhodli jsme se pro menší objem práce a v příštím roce už budeme dodržovat limit pro maximální počet focení za určitě období. Nejspíš nevyhovíme všem, o což jsme se vždycky snažili, ale jestli máme zachovat vysokou úroveň služeb a kvalitu, je to potřeba.

Do roku 2023 Vám všem přejeme hlavně zdraví! K němu lásku a trochu toho štěstí! A co víc? Buďme k sobě ohleduplní a buďme vděční za to, co máme. Pěstujme v sobě pokoru a pomáhejme si, inspirujme se. Mějme se rádi! S úsměvem jde všechno lépe, tak ať je celý rok 2023 plný smíchu ♡

Lenka a Pavel, fotimejinak.eu


Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR