Jak vypadala svatba na Svatém Kopečku u Olomouce?

Krásná lesní svatba. 🌲 Taková svatba Markéty a Marka byla. Vybrali si místo na Svatém Kopečku u Olomouce a když jsme k Arše přijeli na předsvatební focení, hned jsme věděli, že to bude mít atmosféru! 😍 Jakmile jsme uviděli palouček, kde se měl konat obřad, bylo jasné, že to bude zase něco neopakovatelného.
svatební šaty olomouc
Ve svatební den jsme mohli vyrazit na pohodu později, byl to přece kousek, ale krapet jsme si přivstali, protože jsme byli zvědaví a nedočkaví. Přijeli jsme na přípravy Markéty a dalších dam a slečen a stihli jsme kafe, i přípitek. Všechno bylo fajn, nálada byla super, všichni natěšení, my jsme si natočili a vyfotili, jak se z krásné Markét stala překrásná princezna. Marek, zvyklý nosit oblek 8 dní v týdnu, byl nachystaný za pár vteřin a šlo se na palouček.

Počasí vyšlo na jedničku, v říjnu z rána ještě mírně mlžilo, že bylo mokro vůbec nevadilo a při obřadu vyšlo sluníčko, které vydrželo svítit po zbytek dne. Na říjnovou svatbu velký úspěch! Musím říct, že si ti dva vybrali moc fajn oddávajícího, celý obřad měl tu správnou šťávu! Po obřadu přišel čas na průchod bublinkovým špalírem, takže jsme si splnili další svoje pracovní přání. svatba archa olomouc svatý kopeček nevěsta ženich

Dali jsme nějaké to skupinové focení (při kterém jsme si odskočili na tajnou a malinko nelegální návštěvu do ZOO Olomouc 😅 a taky jsme potkali školkáče, kteří, jak viděli tolik princezen, mávali o106) a pak to znáte... klasika s náhodou spadnutým a rozbitým talířem, společná polévka - takové to vzájemné krmení, co je vždycky sranda a skvěle to odlehčí atmosféru. Každému, kdo si přál mít proslov, se dostala chvilka pozornosti. Po skvělém obědě (ano, opravdu musím vychválit kuchyni v Arše, protože jsme se shodli, že jídlo bylo vý-bor-né) už bylo po všem, co bylo nějak naplánované, jen se rozkrojil svatební dort.

Do příchodu přátel na odpolední zábavu zbývala trocha času, odskočili jsme si tedy zpátky na palouček pro pár portrétních fotografií. Měly by to být aranžované fotky, ale kdo nás zná a fotil s námi, tak ví, že to my neděláme. Tak jsme Markét a Markovi dopřáli chvilku pro sebe, cvakli jsme jim pár fotek s dýmovnicí a nechali jsme je projít se po té měkké mechové pokrývce. Když nám do toho přes stromy prosvítaly paprsky, vznikala jedna skvělá fotka za druhou. Odfoceno jsme měli rekodrně za půl hodinky a to jsme ani nespěchali. párové svatební fotky archa olomouc svatý kopeček lesní obřad

Po návratu začala zábava společným tancem novomanželů a přišel na řadu večerní raut. To bylo taky něco, oči by jedly a jedly, kolik dobrot tam bylo. Dozvěděli jsme se, že to jediné, co měl zařídit Marek, byl právě raut a tak objednal všechno, co měli. Musím uznat, že to byla skvělá volba! Potom už se každý bavil podle libosti. Po setmění jsme si vyběhli před Archu zapálit prskavky, ať si ti dva užijí trochu slávy pod světelným špalírem. Jako vždycky, krásná chvilka, nejen pro novomanžele!

No a jelikož svatba se konala v době, kdy platila omezení a mezi nimi i omezení času provozu, tak se nekončilo až ráno, ale nezvykle brzy. Nicméně si myslím, že si celý den všichni užili na maximum a jak pro Markét a Marka, tak pro všechny ostatní to bude den, na který budou vzpomínat s úsměvem a radostí! My rozhodně!

svatba prskavky archa olomouc
Na závěr bych chtěla zmínit, tohle místo - ARCHA Restaurant, Penzion a Catering určitě doporučujeme! Dále jsme se seznámili se skvělým DJ Radkem Koplíkem! Je to super týpek, zahraje jakoukoliv pecku, umí bezvadně odmoderovat hry i tombolu nebo provést večerem! Světelná show i s pouštěním mlhy byla taky bomba a právě jeho technika nám občas vylepšila fotky! Doufám, že se ještě někdy potkáme a pokecáme! ❤️

ARCHA RESTAURANT, PENZION; SVATÝ KOPEČEK, OLOMOUC

Žádané místo pro svatby kousek od Olomouce. Archu najdete hned vedle ZOO Olomouc. O pár metrů dál je kouzelný palouček, na kterém probíhají obřady. Od oběda Vás tak dělí jen asi tři minuty cesty pěšky. Místo je velikostí vhodné i pro větší svatby a mimo jiné máte k dispozici venkovní terasu. Vzhledem k tomu, že hned za plotem je ZOO, nikdo si na zábavu asi stěžovat nebude. Fotografové se ale musí připravit na boj se světlem :).

Archa restaurant, penzion


Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR